Un detectiu privat especialitzat en obres d'art, Arthur Brand, ha estat l'encarregat de retornar dues obres d'art que van ser robades del Museu Scheringa d'art realista d'Spanbroek, a Holanda, el 2009.

Una de les obres és de Salvador Dalí i l'altre de Tamara de Lempicka. En el cas dalinià es tracta del quadre 'Adolescència', pintat el 1941. Segons recullen diverses agències d'informació, les dues pintures havien estat robades l'1 de maig de 2009, a plena llum del dia, per encaputxats que van entrar al Museu, van amenaçar els empleats i visitants amb una arma abans de robar les dues obres i fugir en un vehicle en qüestió de minuts.

Tots dos quadres van caure en mans d'una banda criminal, que les hauria acceptat com a moneda de canvi. Va ser la mateixa banda la que es va posar en contacte amb el detectiu a través d'un intermediari, segons va explicar l'investigador al diari holandès De Telegraf.

El detectiu va lliurar els quadres, en bon estat, a un investigador de Scotland Yard, en contacte amb el propietari legítim de les obres, del qual se'n desconeix la identitat, qui les havia prestat al museu.