Peralada

Primera edició de la Nit de l'Alzheimer al Castell de Peralada

Es celebrarà el 8 d'agost i coincidirà amb 30è aniversari del Festival de Peralada i la representació de l'òpera 'Turandot'

01.08.2016 | 16:37

El dilluns 8 d'agost a partir de les 19.30 hores, al Castell de Peralada, la Fundació ACE-Barcelona Alzheimer Treatment & Research Center i la Fundació Castell de Peralada celebren la primera edició de la Nit de l´Alzheimer, una nova iniciativa solidària nascuda per esdevenir punt de trobada anual entre la societat i el món de la recerca per al tractament i la prevenció de la malaltia.

La recaptació de l'experiència solidària, i també gastronòmica i cultural, es destinarà a un nou projecte de millora del diagnòstic de la malaltia.

El Castell de Peralada acull aquesta primera edició, en la qual es conjugarà la finalitat benèfica amb l´experiència gastronòmica i musical, emmarcada en el 30 Aniversari del Festival de Música, i la representació de l´òpera Turandot, dirigida per Mario Gas. Després de l´actuació, els participants podran accedir a un meet&greet amb l´elenc de l´òpera.

Durant la vetllada, conduïda pel periodista Josep Puigbó, es presentarà la campanya Regala Memòria de la Fundació ACE per recaptar fons.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema