El dilluns 8 d'agost a partir de les 19.30 hores, al Castell de Peralada, la Fundació ACE-Barcelona Alzheimer Treatment & Research Center i la Fundació Castell de Peralada celebren la primera edició de la Nit de l’Alzheimer, una nova iniciativa solidària nascuda per esdevenir punt de trobada anual entre la societat i el món de la recerca per al tractament i la prevenció de la malaltia.

La recaptació de l'experiència solidària, i també gastronòmica i cultural, es destinarà a un nou projecte de millora del diagnòstic de la malaltia.

El Castell de Peralada acull aquesta primera edició, en la qual es conjugarà la finalitat benèfica amb l’experiència gastronòmica i musical, emmarcada en el 30 Aniversari del Festival de Música, i la representació de l’òpera Turandot, dirigida per Mario Gas. Després de l’actuació, els participants podran accedir a un meet&greet amb l’elenc de l’òpera.

Durant la vetllada, conduïda pel periodista Josep Puigbó, es presentarà la campanya Regala Memòria de la Fundació ACE per recaptar fons.