L'Armentera celebra, fins diumenge, la seva festa major, Santa Cristina. Ahir, per donar el tret de sortida, va tenir lloc un Karaoke al Restaurant L'UT de l'Empordà. Tot i que tots aquells que hi van anar, no han pogut anar a dormir gaire tard si no es volen perdre, avui al camp de petanca, ni la Melé de Santa Cristina que organitza el Club de Petanca L'Armentera, ni la Xeringada infantil que es fa a la pista poliesportiva.

Ja a la tarda, també a la pista esportiva, se celebrarà, d'una banda, la Segona demostració d'ensinistrament de gossos, i de l'altra, Pop per xics. A la mateixa hora, al camp d'esports, la Festa Major presentarà el plat fort de la jornada, el partit de futbol que enfrontarà al Club de Futbol L'Armentera contra la Unió Esportiva Figueres, un partit que servirà per començar a engegar motors pels dos equips de cara a la temporada regular.

Ja per acabar la jornada festiva d'avui, a les 20 h, s'iniciarà el Corre-Birres on els qui hi participin podran fer gaudi d'una beguda acompanyada d'una tapa a tots els bars del poble. Tots els seus integrants arribaran a punt per veure, a quarts d'una de la matinada, l'actuació dels Dalton X i els The Patillas, a la pista esportiva.

Demà, tot i el possible cansament de ser l'últim dia de festa major, tindrà lloc a l'Església de Sant Martí una Missa solemne cantada en commemoració a la patrona Santa Cristina, acompanyada, tot seguit, del Batueskala. I abans d'anar a dinar, a la Plaça Catalunya, es ballaran sardanes amb la cobla Costa Brava.

Cap a mitja tarda, i com a cloenda general de les festes de Santa Cristina de l'Armentera, hi haurà, primer, una festa de l'escuma a la pista poliesportiva i, a continuació, cap allà al vespre, un concert i ball a càrrec de l'Orquestra Costa Brava.