El Centre de Formació d'Adults Maria Verdaguer-Escola d'Adults de Figueres ofereix com a novetat, a partir del curs 2016-2017, la prova que permet accedir a estudis universitaris a persones de més de 25 anys.

La directora de l'Escola d'Adults, Montse Bassa, es mostra contenta de poder anunciar que el centre "ja compta no només amb aquesta nova oferta pública i gratuïta, sinó que s'amplien els cursos per treure's la titulació oficial de secundària, i, a més, es manté l'oferta de l'any passat, que inclou proves d'accés de grau superior, informàtica, anglès, francès, català, castellà i alfabetització per a immigrants".

El període de matriculació s'ha fixat del 2 al 9 de setembre. L'Escola d'Adults de Figueres és centre de suport IOC (Institut Obert de Catalunya) i seu de proves lliures de GES (Graduat en Educació Secundària).

La directora del Centre de Formació d'Adults de Figueres explica que l'escola està oberta a tothom i que "l'únic requisit que es demana als interessats en accedir a algun dels cursos és tenir 18 anys dins l'any natural en què es matricula". "La nostra gran feina és donar una bona acollida inicial i després una orientació. La tutorització és molt important", anota Montse Bassa.