El primer Combo de Música de l'Escola Municipal de Vilafant, creat ara fa un any, és una formació integrada per catorze alumnes de diferents edats, entre els 8 i els 14 anys, que es dedica a la formació i expressió de diferents estils de música moderna. El director de l'escola, Jordi Parrot, destaca la importància que té per als alumnes assajar i sortir a actuar, per reforçar el seu aprenentatge. Ja han realitzat diverses actuacions i la intenció és que estigui present en aquelles activitats del municipi que siguin susceptibles de ser acompanyades musicalment, destaca Parrot. El Combo està format per diferents instruments: viola, saxo, flauta travessera, dos pianos, un baix, una bateria, sis guitarres i per la veu d'una noia que fa de solista de la formació, dirigida per Joel Riu.

Motivar els alumnes

El fet de tractar-se d'una activitat motivadora per als alumnes, des de l'escola es vol obrir -un cop arranqui el curs escolar-, un segon combo, per als alumnes més jovenets o que s'hagin iniciat recentment en el món de la música: “Serà com una mena de planter” assenyala Parrot, satisfet de l'acollida que ha tingut la proposta.

Ara l'activitat del Combo de Música s'ha aturat: “Deixem descansar els alumnes”, que reprendran els assajos per poder iniciar la seva activitat a partir del mes d'octubre. L'escola de música de Vilafant compta amb una trajectòria de set anys i té ara més de cinquanta alumnes.