El famós pianista xinès Lang Lang ha aprofitat la seva actuació en el Festival Castell de Peralada per a conèixer una mica més alguns dels racons de l'Alt Empordà, entre els quals hi ha hagut el Teatre Museu Dalí i el restaurant Shang-Haï de Figueres. Lang, un enamorat de Barcelona i del Barça, ha quedat captivat amb el paisatge i l'ambient que ha trobat a la comarca, segons expliquen les persones que l'envolten.

A Figueres va quedar impactat amb el contingut del Teatre Museu, on es va fotografia al costat del Taxi plujós. També va dinar en el restaurant de la família del directiu del Barça Didac Lee, el Shang-Haï del Corriol de les Bruixes, el primer establiment de cuina xinesa que es va obrir a les comarques gironines i que figura entre els més reconeguts del seu sector.

Lang va protagonitzar el concert inaugural de la trentena edició del Festival Castell de Peralada, aquest dijous al vespre, aconseguint una llarga ovació final dels 1.700 espectadors que el van anar a veure.

Recentment, el Teatre-Museu de Figueres també ha rebut la visita del jugador de bàsquet Pau Gasol, just quan acabava d'anunciar la seva participació als Jocs Olímpics de Rio de Janeiro.