A tres setmanes per l'inici de l'Electrobeach Festival, que es celebra el 14, 15 i 16 de juliol, l'organització està a punt de penjar el cartell de sold-out. Ja fa dies que s'han esgotat la majoria de packs d'entrades més hotel i els packs amb allotjament, i ara estan a punt de fer-ho les que resten. Des del Festival recomanen que es comprovi a la web www.electrobeach.com si encara queden entrades disponibles i que no es confii en la taquilla, ja que podrien no quedar-ne per a la venda in situ.

Silvain Berreteaga, director del Festival, es mostra molt satisfet del ritme de venda d'entrades, i ho atribueix a l'esforç fet en les darreres tres edicions "en què s'ha apostat per portar els DJ més reconeguts de l'escena electrònica actual". "Estem molt contents que David Guetta també ens hagi volgut acompanyar després de la seva actuació estelar de fa tres anys" ha dit.

Per Berreteaga la clau està en no deixar d'intentar millorar. En aquest sentit aquest any s'incorpora un nou escenari dedicat al techno. Berreteaga ha explicat que "en aquest nou espai hi actuaran artistes com Sven Väth, Markus Fix, Ilario Alicante, Luciano, Cesar Merveille, dOP i molts més".

El Festival d'enguany començarà el 14 de juliol, diada nacional de França, fet que ajudarà a donar-li un to més festiu.

Line-up 2016

A l'edició d'aquest any el públic veurà desfilar durant els tres dies de Festival els més reconeguts DJ de l'escena internacional com el ja citat David Guetta, i també Martin Solveig, Dillon Francis, Tiësto, Martin Garrix, Hardwell, Eric Prydz, Nicky Romero, Dj Snake, el duo Axwell & Ingrosso, Sven Vath i Luciano entre molts altres.

L'escenari principal comptarà amb una important representació catalana amb els dj Sergi Domene, Jordi Veliz i Marsal Ventura i el prestigiós videojockey Oriol Torres.

El Beach Stage, a la banda de mar del vaixell Le Lydia, es reservarà aquest any per als Dj francesos com DJ Ralph, Michael Canitrot, Arno Cost, Philippe B, Tony Romera, Quentin Mosiman, Norman Doray, Gregory Klosman i Dj residents dels principals clubs de França.

Un festival d'electrònica de referència al sud d'Europa

Electrobeach Festival té lloc a Port-Barcarès, a pocs quilòmetres de Perpinyà, i any rere any va ampliant el públic internacional. L'any passat prop de 40.000 persones, del total de 140.000 assistents, provenien de Catalunya i la resta de l'Estat espanyol.

Des de la nova etapa que va emprendre el festival fa quatre anys, Electrobeach ha anat atraient cada vegada més públic gràcies a allargar un dia més l'esdeveniment, a l'aposta pels millors caps de cartell del moment, al fet de comptar amb un dels majors escenaris d'Europa i a la promoció que s'ha fet de l'esdeveniment fora de les fronteres franceses, especialment al sud dels Pirineus.

Per facilitar l'accés del públic català s'organitzaran busos que sortiran de Barcelona i que faran parada a Girona i Figueres per recollir el públic que s'hi hagi apuntat.