El Costa Brava Food Truck farà parada a Roses i Empuriabrava

La caravana té per objectiu la promoció turística del territori en el vessant enogastronòmic

04.07.2016 | 17:09
La caravana del Costa Brava Food Truck.

El Costa Brava Food Truck arribarà a Roses el 15 de juliol al concert de Rosario en el marc del Festival Sons del Món i, el 16 de juliol, a les Sardanes. L'endemà, a Empuriabrava, també presentarà una gran oferta enogastronòmica gironina. El Costa Brava Food Truck és una iniciativa compartida del Patronat de Turisme Costa Brava Girona i de Girona Excel·lent, ambdós de la Diputació de Girona, que té per objectiu la promoció turística del territori en el vessant enogastronòmic per mitjà d´un format innovador coincidint amb la celebració de l´Any de l´Enogastronomia.

L´autocaravana promocional també serà present en vuit esdeveniments culturals i festius de cinc poblacions més de la Costa Brava, com ara Lloret de Mar o Sant Antoni de Calonge, on oferirà tapes elaborades amb productes de Girona Excel·lent i vins de la Ruta del Vi DO Empordà, alhora que també donarà informació turística de la destinació.

S´adreça als visitants de la destinació als mesos de juliol a setembre amb la intenció d´oferir-los informació sobre les activitats enoturístiques i gastronòmiques del territori. La promoció turística està acompanyada per una petita mostra de quatre tastos inspirats en la Costa Brava i el Pirineu de Girona realitzats amb productes del segell de Girona Excel·lent com ara foie gras, anxoves, fesols de Santa Pau i formatges.

El Costa Brava Food Truck va iniciar la ruta promocional de l´estiu el dissabte 2 de juliol en el marc de la 50a Cantada d´Havaneres de Calella de Palafrugell on més de 500 persones van fer ús del servei informatiu i van servir-se 241 tastos durant l´acte.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema