L'Escala

L'Escala fa un ritual per renovar energies la nit de Sant Joan

Una productora francesa filmarà la trobada de mitjanit a la platja per un documental que s'estrenarà al Festival de Canes

23.06.2016 | 11:51
El ritual es fa a la platja

Les responsables de la botiga Erotic Kundalini de l´Escala, Mara García i Nicole Steene, aprofiten la nit de Sant Joan per celebrar un ritual màgic que ajuda a purificar l´interior a través del foc i de l´aigua. L´objectiu és treure les energies negatives del cos i proveir-se d´energia sanadora que emana de la Terra aquesta nit. "Netejar l´ànima dels conflictes del passat per iniciar un nou camí, a través de la força de la fe" explica Mara.

Aquest any el tradicional ritual tindrà un al·licient especial i és que la productora francesa Azoth Film l´enregistrarà per a una pel·lícula d´autor que s´estrenarà l´any que ve al Festival de Canes. El film s´ha començat a rodar el mes de gener i mostrarà tot un any en la vida de Mara García, ­sexòloga i Nicole Steene, especialista en dermatologia quan es compleix una dècada des que van obrir a l´Escala una petita botiga especialitzada en la venda de productes eròtics i sexuals. "La finalitat ha estat sempre anar més enllà de manera que oferim eines i recursos per aconseguir que la gent sigui més feliç". La botiga es dedica a la divulgació del sexe tàntric a través de tallers i xerrades per un costat i a l´autoconeixement per un altre".

La força de la fe

Un any més des d´Erotic Kundalini es vol obsequiar per Sant Joan amb aquesta nit màgica, que cobra força amb el pas dels anys i cada cop té més seguidors. L´acte es fa a les 11 de la nit i cal anar vestit de blanc, dur una flor blanca natural, set monedes d´un cèntim i paper i bolígraf. A mitjanit hi haurà alguna sorpresa. Els participants, que cada cop són més en aquest ritual, es col·loquen al voltant d´una foguera, on es disposen antorxes per delimitar el perímetre. A partir d´aquí la fe i l´amor permeten deixar enrere el passat i afrontar un nou futur.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema