Macrofestival dels Pirineus

Doctor Music prepara una edició del festival d'Escalarre per al 2019

Josep Servós, alcalde de la Guingueta d'Àneu, celebra la notícia i confirma que serà una edició del mateix nivell de les que s'havien fet

21.06.2016 | 07:47
L´acampada de la primera edició.

La productora Doctor Music prepara una nova edició del festival d´Escalarre per al 2019, segons ha avançat TV3 i ha confirmat l´ACN. El macrofestival dels Pirineus tornarà després de més de vint anys per oferir una edició "especial i única", segons ha explicat a l´ACN l´alcalde de la Guingueta d´Àneu (Pallars Sobirà), Josep Servós. El mateix alcalde ha explicat que el promotor del festival, Neo Sala, ja s´ha posat en contacte amb ells per avançar-los algun detall del projecte, com ara que es farà el 2019 per tenir temps de reunir un cartell de primera fila d´àmbit internacional. Segons Servós, el festival dels Pirineus tindrà el mateix nivell que el de les tres edicions que es van fer del 1996 al 1998, però actualitzat.

L´alcalde de la Guingueta d´Àneu s´ha mostrat molt il·lusionat amb el projecte i ha admès que el municipi ha viscut molts anys amb el record d´un esdeveniment que en la primera edició va congregar 25.000 persones. També ha explicat que molta gent que hi va assistir de jove ha continuat visitant la zona anys més tard pel bon record que en van obtenir.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema