Aquest divendres, 17 de juny, tot i la pluja inicial, s'ha pogut tirar endavant la mostra del 'Buc al Carrer'. Les actuacions han començat amb un xic de retard però finalment tots els grups musicals del l'Espai Creatiu-Buc d'Assaig de Figueres han pogut presentar davant del públic mostres de les seves creacions musicals. Des de dos quarts de set de la tarda fins passades les deu de la nit han actuat les formacions Angry Monkeys, Hexadeath, Klevet, The Tourist Band, Grup de Percussió del buc, Somboits i Full Rap.

Han estat recitals curts, d'entre 15 i 30 minuts, en forma d'assaig obert on els grups han pogut compartir amb el públic les seves creacions i versions alhora que han experimentat una breu actuació en directe.

Properes activitats

El programa 'Buc al Carrer' conté noves activitats, entre les quals hi ha una xerrada a càrrec del cantautor Cesk Freixas, amb el títol 'Música i Compromís', el dimarts, 21 de juny El lloc, l'Oficina Jove de Figueres, i l'hora, les 7 de la tarda. Cesk Freixas parlarà de la seva experiència com a músic i de la utilitat de les seves cançons a l'hora de posar-se al servei de les causes socials. Moltes vegades la música ha estat un vehicle idoni per transmetre idees i inquietuds, també per crear consciència col·lectiva i ciutadana.

El dia següent, dimecres, 22 de juny, i també a l'Oficina Jove, tindrà lloc el Concurs de Freestyle-Rap (Batallade Galls), amb la col·laboració de FullRap Figueres. En el concurs, que començarà a les 18.30 hores, els joves improvisen lletres de rap. Es caracteritza per ser una creació espontània feta al moment, improvisant a la vegada que es rapeja, expressant el que es veu o el que es sent sense deixar de clavar paraules amb bon ritme i sense límits.

Totes les activitats són gratuïtes.