Figueres celebra des de dijous i fins avui a la tarda la 4a edició de la Fira dedicada a la Gent Gran. Tot i que els actes es van iniciar dijous amb una xerrada, les activitats principals es van realitzar ahir durant tot el dia.

Des de primera hora del matí, la Rambla es va omplir d'estands d'entitats acompanyats d'animació esportiva, una gimncana, una mostra de les diferents unitats dels Mossos d'Esquadra o un taller de galetes. A mig matí, l'espai va ser l'escenari d'una actuació de les escoles de dansa de la ciutat acompanyades de Les Veus de l'Empordà, el Gran Gospel i l'Empordà Gospel Choir. A la tarda, va ser el torn de la 2a trobada de baldufaires i d'una xerrada amb la participació dels exjugadors del Barça Charly Rexach, Josep M. Fusté i Pere Valentí Mora. La Fira show-espectacle va cloure els actes d'ahir amb coreografies, balls tradicionals, exhibició de balls en línia, desfilada de vestits de paper o un playback, entre d'altres. Avui serà el torn d'un nou escenari.

A dos quarts de dotze del matí, la plaça Catalunya acollirà una audició de sardanes amb la cobla Palafolls i a dos quarts de dues s'hi celebrarà el ja tradicional dinar popular. Finalment, a dos quarts de cinc es farà una sessió de ball de tarda amb l'orquestra Boggie Woggie.