Si odies les marques que deixa el sol en el teu cos, et presentem els banyadors i biquinis que necessites. Fa uns anys una empresa valenciana va començar a distribuir a Espanya uns models fabricats amb els teixits TRANSOL.

Es tracta d'un exclusiu teixit, compost de milions de microperforacions en forma de diamant que permeten el pas del 50% dels raigs solars. D'aquesta manera, aquest tipus de peces permeten un bronzejat integral.

Aquests models es comercialitzen a través de la plataforma temporada els banyadors i biquinis que deixen passar el sol s'adapten els seus models, segons les tendències. L'oferta d'aquest tipus de peces de bany està dirigida tant al públic femení com al masculí.

Les col·leccions abasten models que van des de la talla 36 a la 46.

Diversitat de models i estampats

Per a aquest estiu, nous estampats recorren biquinis, triquinis i banyadors per a elles i slips i bòxers per a home. Una àmplia varietat de patrons per realçar la figura evitant en tots els casos les indesitjables marques del sol. Això és el que ofereixen les peces creades amb la tecnologia TRANSOL.

Una de les principals característiques d'aquests innovadors dissenys és que generen una il·lusió visual que fa que les peces no es transparentin quan es troben enganxades a la pell, tant seca com mullada.

Peces intel·ligents que, sense renunciar a la moda, deixen passar l'aire, l'aigua i el sol permetent un bronzejat integral i convidant a gaudir del plaer de sentir-se nu.