Els nens del Cor Safari d'Uganda viuen uns dies de gran intensitat. La gira que van iniciar dilluns a la comarca de l'Alt Empordà, es tancarà aquest cap de setmana amb tres concerts solidaris, destinats a recaptar fons per a l'orfanat on viuen a Entebbe.

La primera actuació serà dissabte a l'Auditori dels Caputxins de Figueres, en dues sessions diferents, la primera a les 18.00 hores i la segona a les 20.30 h. El preu de l'entrada és de 6 €.

L'endemà, els joves intèrprets es traslladaran a Roses on tancaran la seva gira de concerts a l'Alt Empordà. Actuaran a la Ciutadella de Roses a les 18.00 hores.

Aquests infants i joves formen part dels més de 250 nens que viuen a un orfenat a Entebbe (Uganda), on se’ls educa a través de la música per aprendre idiomes, transmetre valors, acostar mons i, sobretot, per curar les ferides mentals i emocionals. La seva música els ha ajudat a curar les ferides de l'ànima i a recollir diners per poder seguir estudiant, gràcies al treball que amb ells està fent Mama Deborah, que els acompanya en aquest viatge.