Roses

Una setantena de voluntaris a la 2a trobada de Roses contra el Càncer

L'objectiu és agrair i reconèixer la seva participació i la implicació en les accions que es duuen a terme

03.06.2016 | 12:31
La Trobada va ser molt participativa

La Fundació Roses contra el càncer ha celebrat la II Diada del Voluntariat per agrair i reconèixer la participació i la implicació dels voluntaris en les accions que porta a terme la Fundació.

L´objectiu d´aquesta diada és agrair els voluntaris que desenvolupen tasques de recaptació, sensibilització, prevenció i promoció de la salut, atenció i suport a malalts i les seves famílies, així com també suport a l´equip tècnic i òrgans de govern. La Presidenta Pilar Serra Vilarrodona insisteix sobre el fet que el treball del voluntariat és imprescindible per portar a terme la tasca de la Fundació.

L'acte es va fer dissabte passat. Enguany el Tren Roses Expres va portar el 70 voluntaris participant cap al Mas Coll Viticultors Espelt i Wine Family Museum, on van gaudir d´una visita guiada del Museu, una altra visita a les vinyes, a més d´una presentació de la tasca realitzada pels voluntaris de la Fundació Roses contra el Càncer durant el darrer any. Gràcies a la col·laboració de Can Cairó, un aperitiu va cloure aquesta II Diada.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema