La coneguda primatòloga i etòloga Jane Goodall ha volgut sumar-se a la campanya en contra dels correbous a Olot, que impulsa la Fundació Fauna. Ho va fer fa uns dies, durant una conferència que va oferir a Girona, atenent a un dels membres de la plataforma empordanesa El sendero de Lugh. Durant la trobada, se li va explicar la campanya i s'hi va voler sumar mostrant un cartell, que posteriorment va signar, a favor de la petició impulsada per la Fundació Fauna a través del Change.org.

Goodall porta 55 anys treballant a favor de la protecció dels ximpancès. Ara també dedica temps a despertar consciències sobre el medi ambient i portar endavant projectes que ajudin a l'educació, sanitat i treball a les persones que viuen a l'entorn d'aquests animals.

Respecte la campanya d'Olot, la Fundació Fauna esgrimeix que Olot va ser de les primeres ciutats de tot l'Estat i de Catalunya que es va declarar ciutat antitaurina i amiga dels animals. Al 2006, Olot va decidir prohibir les curses de braus i, ara, deu anys després, l'objectiu és que aquesta declaració de ciutat antitaurina "sigui real i lògica en tots els àmbits".