Més de mil cinc-centes persones varen visitar, aquest diumenge passat a Sant Miquel de Fluvià. Va ser una jornada festiva on tots els habitants del poble s´han esforçat per fer possible un any més la gran trobada d´Oficis Artesanals.

Enguany el monogràfic va estar dedicat al treball amb ferro. Els visitants varen poder gaudir de les habilitats dels deu artesans que demostraren les diferents i múltiples possibilitats que dóna aquest material. A destacar l´exposició de l´artista José Maria Guerrero Medina. La Fira va acollir també demostracions de trenta-vuit professionals artesanals, així com un apartat d´alimentació amb venda de productes.

Per fer més amena la visita s´organitzaren un munt d´activitats: taller de dibuix, jocs de fusta, concurs de fotografies..., a més de cercavila amb capgrossos i actuació castellera. Per desgràcia, la pluja va impedir que a última hora de la tarda no poguessin actuar Els Picots del Fluvià (ball de bastons)

Més de 600 persones varen visitar el conjunt romànic de Sant Miquel de Fluvià participant de les dues visites guiades organitzades i ambientades en l´època benedictina. Finalment més de 300 persones gaudiren del "menú de la fira".