El centre de dansa de Sonia Navarro, Dance Me Figueres, va proclamar-se dissabte a Banyoles campió de la Lliga Territorial de Hip Hop dels Jocs Emporium 2016, en obtenir el premi especial del jurat a la millor escola. A més, a la classificació general de la Lliga, tots els grups de competició del centre de dansa, les 'Squads by Sonia Navarro', van aconseguir pujar al podi en les respectives categories.

Els grups de competició del Dance Me van tancar una temporada d´èxits amb un premi molt especial: la millor escola de la província, gràcies al resultat de totes les puntuacions obtingudes en les diferents fases de la Lliga Territorial de Hip Hop que s´han celebrat des del passat 5 de març a Banyoles, Blanes i Girona. A més, van ser premiats en totes les categories de la classificació general en què participaven.

Les 'Sonia Navarro Squads', Antz Squad, Wasp Squad, Hip Hoppers, Ladybugs, Black Widows, i Beetles, formades per ballarins de l´escola d´edats compreses entre els 9 i els 40 anys, també han participat en campionats de prestigi a nivell estatal: el certamen Rock Da House Figueres i l´Urban Display de Barcelona, el campionat més important de dansa urbana d´Espanya, en què van competir amb ballarins d´arreu del món. En ambdues competicions, les "Squads" van aconseguir resultats molt destacats.

'Squads by Sonia Navarro' és un projecte professional que va arrencar la directora de l´escola Dance Me Figueres, Sonia Navarro, amb l´objectiu de formar grups de competició de nivell per presentar-se en campionats de Hip Hop de la província de Girona i també a nivell de l´Estat. En el projecte hi han participat un total de 86 ballarins del centre

Sonia Navarro es mostra molt orgullosa, no només pels bons resultats obtinguts i pel nivell dels seus alumnes, sinó pel "companyerisme i la constànica" que han mostrat des de l´inici del projecte i per "la pinya que s´ha creat entre els ballarins i les Squads". "Estic molt i molt satisfeta, i amb moltes de ganes d´afrontar més reptes l´any vinent", afirma Sonia Navarro.