La família Benejam Vidal de Figueres ha fet entrega d'una còpia del seu estudi genealògic a l'Arxiu Comarcal de l'Alt Empordà. Aquest treball aplega un total de 2.205 persones (1.574 provinents de la branca Benejam i 631 de Vidal) distribuïts per 236 poblacions d'arreu de Catalunya.

La família Benejam Vidal ha lliurat una còpia d'aquest estudi que durant 20 anys va portar a terme l'impressor figuerenc Josep Maria Benejam i Bohigas (1950-2015). L'arbre genealògic comença amb una primera generació amb Guillem Terrats, de Pontós, datada a finals del segle XII, fins a l'actual que representa la generació 27ena.

Aplega el pas per 236 poblacions diferents (Pontós, Lladó, Borrassà, Vidrà, Santa Pau, Galliners, Ordis, Navata, Molló, Blanes, Castelló d'Empúries, Flaçà, Llagostera, Sant Miquel de Campmajor, Segueró, Orfes, Vilert, Bàscara, Cistella, Crespià, Colomers, entre moltes altres d'arreu de Cataunya), però la majoria centrades per la nostra comarca, amb un total de 2.205 avantpassats documentades entre Benejam i Vidal.

Hi ha un dossier amb diferents llistats en paper (cognoms, poblacions, dates), així com un CD en diferents formats, tot de consulta oberta tant a la seu de l'Institut d'Estudis Empordanesos com a l'Arxiu Comarcal, on ha deixat còpies.