Els Bombers de la Generalitat i l'Hospital Sant Joan de Déu continuen treballant en l'edició 2017 del calendari solidari 'Bombers amb Causa'. Concretament, demà dissabte, i el proper dimarts, 17 de maig, es duran a terme les dues properes sessions de fotos, a Figueres i Ribes de Freser.

A Figueres, els Bombers de la Generalitat acompanyaran els nens i nenes de l'Hospital en la fotografia que es farà a l'exterior del Museu Dalí. La sessió de fotografia de dimarts, per la seva banda, es durà a terme a les instal·lacions del Cremallera de Núria.

Els fotògrafs gironins Jordi Ribot i Joan Castro, de l'agència Iconna, professionals de reconegut prestigi, seran els encarregats de realitzar les fotografies. Tots dos, a l'igual que la resta de fotògrafs, col·laboren en el projecte solidari de forma totalment altruista.

Els infants, els autèntics protagonistes del calendari solidari

Com en les edicions anteriors, el calendari solidari 2017 comptarà amb fotografies captades a diferents localitzacions de Catalunya així com d'Andorra, i els protagonistes tornaran a ser els nens i les nenes de l'Hospital Sant Joan de Déu (HSJD), fotografiats amb efectius dels Bombers de la Generalitat, dels Bombers d'Andorra i els Bombers de Barcelona.

Com en edicions anteriors, aquests diners seran destinats íntegrament a finançar, per cinquè any consecutiu, la beca Bombers amb causa, que investiga les malalties maternoinfantils. En aquest sentit, el conseller d'Interior, Jordi Jané, va lliurar a l'Hospital Sant Joan de Déu, a principis d'abril, un xec per valor de 60.224€ corresponents als fons recaptats amb les vendes del calendari solidari Bombers amb causa 2016.