Roses celebrarà per cinquè any consecutiu la Fira de la Rosa durant el cap de setmana del 27, 28 i 29 de maig. L'edició d'enguany accentuarà el seu caràcter floral i centrarà l'activitat en tres espais com l'església de Santa Maria, la rambla Riera Ginjolers i la sala d'exposicions de Ca l'Anita, on una vintena de jardineries de tota la comarca i l'Associació d'Amics de les Roses de Sant Feliu de Llobregat presentaran les seves composicions florals.??

Aquest any també se celebrarà la primera edició del Concurs d'Aparadors de Roses, organitzat per l'Associació de Comerciants de Roses (ACOR) amb la col·laboració de l'Ajuntament de Roses, i que premiarà el gust de les composicions florals dels botiguers.??

Durant el cap de setmana se celebraran una vintena d'activitats lúdiques, cultuals i socials com concerts, xerrades, tallers, mercats o desfilades amb la intenció de dinamitzar la població. Així mateix, la gastronomia tornarà a ser protagonista amb uns tastets a peu carrer per descobrir els millors xefs i vins de la contrada, i la campanya ´1000 Roses a Roses' per degustar convidat el Menú de la Rosa al restaurants de la població. Sense oblidar que es durà a terme un concurs d'instagramers.?