Fa quinze anys que Rosa M. Malé va decidir crear la colla Dolça Tardor. Els inicis van ser durs perquè, com explica, "costa trobar persones per fer un grup d´aquest estil". La seva empenta i esperit, però, van fer que la formació es consolidés i ara ja la integren una quarantena de persones de totes les edats. Per celebrar aquests quinze anys, aquest diu­menge a la tarda, al Teatre El Jardí de Figueres, estrenen un nou espectacle amb números innovadors i recuperant alguns dels seus grans èxits.

Malé se sent molt feliç de tirar endavant aquest espectacle pels quinze anys. Ho vol celebrar amb el seu públic per agrair-los la complicitat i el seguiment durant tots aquests anys. Ho fa en el Teatre El Jardí, escenari on sempre s´han sentit molt ben acollits i on, en el vestíbul, es podrà admirar una selecció dels cartells de tots els espectacles que han fet.

El show que presentaran diumenge inclourà vint-i-un números musicals. La majoria d´aquests són estrenes, és a dir, que no s´han vist mai i van des "del rock´n´roll a la cançó més lleugera". Alguns són molt nombrosos i han requerit assajos constants. D´altres, i a petició del seu públic, es recuperaran d´anteriors gales com Sister Act, La casita de papel, Mamma Mia o alguna cançó del Duo Dinámico. Novament, el muntatge estarà dirigit per Ita Custey, que té cura també de l´escenografia i del vestuari. En aquesta ocasió, els artistes lluiran quasi dos-cents vestits espectaculars. "Tenim molt en compte tots els detalls, ho cuidem al màxim", reconeix Malé, que fa esment als barrets que es podran veure, tots ells creats per Dolors Viñolas, integrant de la formació.

Malé recomana puntualitat als assistents perquè els estan preparant un seguit de sorpreses. Així, els assistents al muntatge podran degustar un trosset d´un pastís gegantí fet especialment per a aquesta ocasió. També podran assaborir una copa de cava que portarà l´anagrama de la festa. "A més tothom tindrà un obsequi que el faran servir aquell mateix dia", es compromet Malé. La impulsora de la Dolça Tardor explica que enguany cobren una entrada excepcional de 5 euros per ajudar a finançar tots aquests detalls però que, el novembre, quan actuïn de nou el preu tornarà a ser només de 3 euros.