Les AVV Ral·li Sud, Turó Baix, Eixample, Enlairant Figueres, la Clerch i Nicolau i el Casal d'Avis han rebut els guardons; el concurs de roses també reparteix premis

04.05.2016 | 10:40
La Creu de Maig del Ral·li Sud.

Un total de disset associacions veïnals i entitats han participat, aquest dimarts, en el tradicional Concurs de Creus de Maig de Figueres. El jurat ha premiat sis de les propostes presentades, després d'haver-les visitat una per una a primera hora d'aquest matí, Els guardons han estat lliurats, a la tarda, en un acte públic al col·legi Sant Pau. Durant tota la jornada, el trenet turístic que fa els circuits de Roses i el cap de Creus ha passejat la gent pel recorregut que permetia visitar les instal·lacions.

La creu del Ral·li Sud, amb un muntatge visual de perspectives, ha estat premiada cm la més original. La de la Fundació Clerch i Nicolau també ha estat reconeguda pel jurat juntament amb la de les AVV del Turó Baix-Nova Estació (Millor disseny), Eixample (Millor composició floral), Enlairant Figueres (Premi popular) i la del Casal de la Gent Gran (Més tradicional).

Concurs de roses

En el concurs de Millor Rosa els premiats van ser Ona López, Jesús Llorente i Joan Llobert en primer, segon i tercer lloc respectivament. El millor ram va ser per Maria Àngels Ponsí. El segon lloc per Carme Caritg, i el tercer per Lolita Arnau. També es va entregar un accéssit en la mateixa categoria a Ona López.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema