L'Empordà
SANTA CREU 2016

La veu dels Infants dóna el tret de sortida oficial a les Fires i Festes de Figueres

Una quarentena de nens presidiran la plaça de l'ajuntament en un pregó especial i emotiu

30.04.2016 | 08:16
Els gegants Gala i Dalí ballen a la plaça de l´Ajuntament.
Els gegants Gala i Dalí ballen a la plaça de l´Ajuntament.

La veu dels infants protagonitza el tradicional pregó de Fires i Festes de la Santa Creu aquest dissabte a les 18.00 hores. El desig dels nens que integren el Consell d´Infants de Figueres era participar en aquest acte especial i la seva il·lusió els ha portat, aquest any, fins a la plaça de l´ajuntament per protagonitzar un dels actes més especials de les festes.

Una quarentena de nens s'han passat setmanes treballant per oferir als figuerencs un pregó ben especial carregat de desitjos i bones intencions. S'ha col·locat un escenari al mig de la plaça de l'ajuntament des d'on l'espectacle està assegurat. Els nens han comptat amb l´assessorament en matèria d´escenografia d´Alfons Gumbau, que des de fa anys participa en la confecció de l´acte "per donar-li un toc teatral, no es tracta només de llegir un text, sinó d´omplir d´espectacle la plaça de l´Ajuntament, que hi passin coses". Pel que fa a la redacció del discurs, han demanat la complicitat de l´escriptor Vicenç Pagès.

També aquest dissabte abans que comenci el pregó, els alumnes de Dance Me ompliran la Rambla amb el seu espectacle tradicional de Fires i un cop els infants hagin pujat a escena se celebrarà el tradicional seguici i ball de gegants per continuar la gresca amb la Bandarra Street Orquestra, que estrena arranjaments a Figueres per animar l'ambient festiu.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema