L'Empordà
Santa Creu 2016

Les fires s´obren a l´envelat amb la festa revival d´Octopussy.

Un any més la carpa de la plaça Catalunya es convertirà en una discoteca amb música dels 80 i 90.

29.04.2016 | 15:40
L´envelat torna a la música dels 80
L´envelat torna a la música dels 80

La festa Octopussy obre aquest divendres les Fires de Figueres a ritme dels 80 i 90 el dia 29 a l´envelat que aquest any recupera el seu espai a la plaça Catalunya. Amb aquest gran revival, un any més l´envelat es convertirà en una discoteca amb música dels 80 i 90.  A les nou de la nit es farà Ràdio Octopussy, perquè els assistents puguin demanar música en directe i a partir de les onze de la nit amb la presència de Dj Poppy´s (JL Martos), Josep Serra, Carles Pujol, Rafel Renart, Quim Juanola, David Català, Enric Gómez i tot plegat conduït per l´incombustible Xavi Piera. Per fer la festa encara més especial, a la una de la matinada hi haurà cotilló i es tocaran les campanades.

Abans, l'actuació de l´Associació Ona
Aquest mateix divendres, a les 19.30 hores de la tarda, la gresca començarà de la mà de l´Associació Ona que també començarà les fires amb música i un espectacle pensat per a l´ocasió 'Non Stop Revival', a càrrec del Grup Artístic Ona, que fa anys que actuen en el primer dia de fires.

Dissabte a l´envelat, arriba la música d´orquestra amb la formació Maravella, en concert a partir de les 19.30 hores i el dia 1 de maig, a les 19.00 hores, serà el torn de l´Orquestra Costa Brava, que animarà l´ambient de tarda-vespre al mateix envelat. Aquest mateix espai s´omplirà la vigília del dia 3, festa de la Santa Creu, amb un concert de nit, amb l´Orquestra Saturno.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema