Aquest dissabte arriba amb una proposta alternativa, unes festes populars organitzades per diferents entitats de la ciutat, que compleixen el segon any de vida amb activitats, dissabte i diumenge, al Parc Bosc.

Els primers actes del dia 30, per a la mainada, són música dj a partir de les 12 del migdia i un taller de teles acrobàtiques, a les dues del migdia. A la tarda, a les 16.30, tindrà lloc l´espectacle infantil Sola al Bosc, a càrrec de la companyia empordanesa Sola al bosc, juntament amb un taller de caputxetes de llana, per a mainada de 7 a 13 anys a càrrec de Marina Gibert a les 17.30 hores. De les 14.00 a les 16.00 hores hi haurà servei d´entrepans a càrrec d´El Petit Xef (Bar de la Cate). A partir de la tarda, la festa pren un altre aire i s´han previst xerrades. La primera Alto el Foc a l´Albera, a càrrec d´Alto El Foc a l´Albera (17.30 h); Salvem l´Empordà dels Purins (18.30 h) a càrrec de Salvem l´Empordà donarà pas al concert de Bertu, de versions variades per acabar la vetllada amb una sardinada i música Dj.

Aquesta proposta tindrà continuïtat diumenge 1 de maig amb una manifestació, a partir de migdia, i els parlaments dels sindicats. A partir de les 13.30 hores, es reprenen els actes festius amb un vermut i música dj i una arrossada vegetal una hora més tard, (el preu és la voluntat). No al Titip Alt Empordà oferirà un cafè tertúlia a les 15.30 hores, activitat que donarà fi a la programació.