La botiga Bonet del carrer Peralada de Figueres ha acollit amb èxit la tradicional desfilada de moda coincidint amb l'arribada de la primavera. S’hi van presentar les col·leccions de moda de bany i roba íntima per aquest estiu 2016, que les marques de moda han creat per satisfer les necessitats de totes les dones i homes. Les formes, els colors, els complements i els materials són les quatre característiques més rellevants que defineixen la moda i la seva evolució.

Per aquest estiu, tornen a agafar força els estampats geomètrics que barreja grafismes, il·lusions òptiques i efectes calidoscopis. Així mateix els estampats d’origen vegetal i animal també s’han fet espai aquest 2016. En aquest sentit, les flors aclaparen protagonisme.

El rosa serà protagonista

Els colors sempre són potents, purs i amb tonalitats vives. Aquest any el color rosa, en un ampli ventall de tonalitats i intensitats, esdevé el color referència d’aquest estiu. Pel que fa als teixits i a les formes dels biquinis i banyadors, les marques més capdavanteres -com Andrés Sardá, Lise Charmel o La Perla- marquen les tendències que any rere any els dissenyadors imprimeixen en les seves col·leccions. Els espais de treball dels dissenyadors es converteixen en laboratoris i abans de treure un nou biquini o banyador són moltes les proves que s’han fet. En l’àmbit dels teixits i la perfecció en la confecció, cal destacar Wolford, marca austríaca referent a escala mundial per comoditat, disseny i confort. Cada any, són un referent Calvin Klein i Donna Karan.

A la botiga Bonet, l’oferta inclou col·leccions de més de 40 marques. També són especialistes amb sostenidors de capacitat i això es nota en l’oferta de bany que presenten. Marques com Prima Donna, Simone Pérèle, Anita, Lidea, Maryan Mehlhorn o Freya en són les més destacades en aquest àmbit. En aquest grup, també hi ocupen un espai destacat les marques Cherry Beach i Bestform amb col·leccions de colors atrevits i potents, i també amb els colors llisos que no passen mai de moda.

Per altra part, cal destacar MI&CO que dissenya i fabrica tots els seus articles a Catalunya, fet que demostra que el sector de la moda es recupera al país.

Dins de les marques joves i amb força, Bonet torna a presentar els explosius i coneguts biquinis i banyadors de la firma australiana Seafolly. Una de les novetats més destacades va ser la de la marca Banana Moon i la marca Cyell també va causar impacte amb biquinis en què predomina la forma halter i bandó. Els seus estampats contenen una combinació de colors enèrgics i estiuencs que van entusiasmar.

Tot i que a la desfilada les col·leccions per a dona aclaparen protagonisme, la moda per a home també hi té espai amb les col·leccions de bany de Bikkembergs, Diesel, Hugo Boos, Calvin Klein i Impetus i una àmplia gamma de banyadors de tela de diferents llargades i també els banyadors de licra que mantenen la fidelitat dels seus seguidors.