L'Empordà
Ensenyament

Alumnes de Primāria i d´ESO se citen al Premi Diālegs d´Educaciķ

El concurs de narrativa periodística el convoquen el Setmanari EMPORDĀ i el Servei Educatiu de l'Alt Empordā

09.04.2016 | 17:07
Els alumnes de 6č, en finalitzar les redaccions.
Els alumnes de 6č, en finalitzar les redaccions.

La sala d'actes de la seu del Servei Educatiu de l'Alt Empordā ha acollit aquest dissabte, 9 d'abril, els joves participants en el Premi de Narrativa Periodística Diālegs d'Educaciķ. Un total de 59 nois i noies de 3r d'ESO de diferents instituts de l'Alt Empordā han estat els primers a fer els treballs. A partir d'una imatge periodística, els estudiants han escrit una notícia. En el cas de Primāria, la convocatōria ha atret un total de 49 nens i nenes de 6č de les escoles de la comarca. La proposta, per a ells, ha estat continuar una narraciķ a partir d'un text estimulador, desenvolupant-ne una histōria i concloent-la.

El jurat, format per professionals dels āmbits educatiu i periodístic, haurā de valorar ara les redaccions presentades, i el veredicte es farā públic l'11 de maig en un acte, que se celebrarā a les 18.30 hores, a l'Auditori del Convent dels Caputxins de Figueres. En aquest mateix acte, participarā, com a ponent d'una conferčncia, l'escriptor i periodista Jaīr Domínguez.

El Premi de Narrativa Periodística Diālegs d'Educaciķ és un dels fruits que ha donat la creaciķ del suplement Diālegs d'Educaciķ, que publica mensualment el Setmanari de l'Alt Empordā amb la colˇlaboraciķ del Servei Educatiu de l'Alt Empordā. La convocatōria literāria és una aposta més per la qualitat del sistema educatiu, amb l'objectiu de fomentar i promoure el gust per l'escriptura creativa.

Amb aquest concurs, es pretén estimular les ganes d'escriure tant a l'alumnat de primāria com de secundāria (els premis estan adreįats a nens i nenes de 6č de les escoles de Primāria i de 3r d'ESO dels instituts de secundāria de la comarca de l'Alt Empordā). Es concedeixen tres premis i dos accčssits per categoria. Els tres premis estan dotats de 200, 100 i 50 euros, respectivament, a bescanviar en material escolar, grācies a una colˇlaboraciķ entre els organitzadors i Llibres Text.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaįos recomanats: Premis cinema