Els Catarres seran els encarregats de tancar la tercera edició del Canet Rock i tocaran davant de més de 20.000 persones a les sis del matí mentre surti el sol. El festival ho ha anunciat aquest dimecres i ha escollit una manera original de fer-ho. S'ha endut els tres integrants del grup fins al Túnel del Vent d'Empuriabrava. Allà, Èric Vergés, Jan Riera i Roser Cruells han pogut experimentar la sensació de volar. Segons la directora del festival, Gemma Recoder, aquesta "descàrrega d'adrenalina" que han experimentat en pròpia pell serà similar a la sensació de poder estar dalt l'escenari tocant mentre surt el sol. Els Catarres prenen el relleu als Txarango que en les dues anteriors edicions va ser el grup encarregat de posar punt i final al festiva. El Canet Rock es celebra el 2 de juliol.

Una de les preguntes que es feien les persones que ja tenen l'entrada comprada pel Canet Rock era quin serà el grup encarregat de tancar el festival. Aquesta pregunta ja té resposta. El festival ha escollit els Catarres com a grup que posarà el punt i final a més de dotze hores de música. El trio barceloní pujarà a l'escenari del Canet Rock a les sis del matí i farà ballar les més de 20.000 persones mentre surti el sol.

"El Canet és un dels festivals més grans de Catalunya, l'experiència de viure'l com a públic al 2014 ja va ser brutal i l'any passat ho vam repetir dalt l'escenari", ha reconegut Jan Riera, un dels integrants del Catarres. Segons explica Èric Vergés, mai abans han pogut tocar tan tard, a la sortida del sol, i davant de tanta gent. "Ens fa molta il·lusió, és una experiència única i màgica", ha manifestat.

Un matí d'adrenalina

Per anunciar-ho, el festival ha portat els Catarres fins al Túnel del Vent d'Empuriabrava, a l'Alt Empordà. Es tracta d'un simulador on es pot viure en primera persona l'experiència de volar. "La veritat que estic una mica nerviosa, no he fet mai ni paracaigudisme ni res abans", ha reconegut Roser Cruells.

La directora de l'esdeveniment , Gemma Recoder, ha explicat per què han escollit el Túnel del Vent per anunciar aquesta notícia. "Volem explicar que la sensació de volar al Túnel del Vent és molt semblant a la descàrrega d'adrenalina que tindran els Catarres quan toquin a l'escenari del Canet Rock i facin ballar 20.000 persones mentre surt el sol", ha destacat.

Els Catarres arribaven directament d'un concert a Alacant ahir a la nit. El primer que han fet en arribar ha estat vestir-se amb la roba especialitzada i també han rebut una formació bàsica per poder volar. Tots tres han gaudit de l'experiència i han reconegut que ha estat única.

La tercera edició del Canet Rock se celebrarà el 2 de juliol al mateix emplaçament de fa dos anys (al Pla d'en Serra de Canet de Mar). El cartell ja s'ha donat a conèixer i, entre d'altres, s'ha programat l'actuació de Manel, Sidonie, Els Pets, La Pegatina -en un format ampliat-, Sangtraït, La Raíz, Aspencat, Blaumut, Miquel del Roig, Animal i l'espectacle La Pols i l'Era, un projecte de Guillamino i Oriol de Balanzó.