La Societat Protectora d´Animals i Plantes de Figueres ha rebut la visita de El Cau Xiprers al Vent, per gaudir d´una jornada cívica de convivència i tinença d´animals tant a casa com al refugi.

El Cau, Xiprers al Vent, ja va participar amb la protectora, amb una Jornada d'adopcions al Parc de les Aigües de Figueres, on es van aconseguir trobar llar, i adoptar a 8 del 12 gossos. Enguany preparen un video reportatge per sensibilitzar de l´adopció amb responsabilitat.

Durant la visita els mes petits han jugat amb els gats i gossos del refugi, creant un clima de sensibilitat, respecte i amor cap als animals. El grup de voluntàris fixe del refugi, encapçalats per la Silvia, Noelia i l´Anna, han explicat als mes petits que un animal no es una joguina i com a tal requereix d´unes responsabilitats i atencions especials. La Jornada ha finalitzat amb un passeig amb els gossos mes petits.El refugi paralelament va funcionar com cada dia, i durant la jornada es van adoptar tres gossos i es van fer quatre reserves.