El proper dilluns 7 de març de 8.30 h a 10.00 hores, al restaurant vegà l´Integral de Figueres, Xec Empordà (Xarxa d´Emprenedores Competents) i Promoció Econòmica de Figueres organitzen la 13a edició dels (Esmorzars Empresarials Empordà) amb la presència Elisabet Riera la Directora de la revista Cuerpomente i autora de diferents llibres.

?En els EEE el convidat comparteix els seus coneixements, la seva experiència professional i/o de vida, els seus projectes de marera dinàmica i distesa per tots els oients. Des de la XEC volen que d'aquesta manera, s'aporti idees, es dinamitzi i actualitzi el sector econòmic de la comarca. Els assistents a l´acte coneixen de primera mà projectes i als seus impulsors, i es difonen les competències transversals necessàries i útils pel desenvolupament professional i empresarial. A la trobada del dia 7 de març Riera parlarà de com viure del món de les lletres.

Riera és llicenciada en Periodismo por la UAB i autora de diverses novel·les com 'La línea del desierto' (RBA, 2011) i 'Vidas gloriosas' (Fondo de Cultura Económica de España, septiembre 2014) a banda de diversos llibres de no ficción sobre cultura cannábica.