Una discussió banal entre dos joves per una simple flatulència va ser l'origen d'una batussa entre clans rivals que va acabar a trets al barri del Xenillet de Torrent (València) diumenge passat a la nit i que s'ha saldat amb quatre ferits, dos d' ells de bala, i tres persones arrestades.

Un dels dos ferits pels trets, pare i fill, es troba encara en estat greu a la Unitat de Cures Intensives de l'Hospital General de València. Ramón G. M., de 57 anys i més conegut com «el Mone», va rebre tres impactes de bala, un d'ells a l'abdomen i que li ha afectat el ronyó. El seu fill, de 29 anys, també va ser ferit en una cama tot i que el seu estat no és greu.

Les disputes entre aquestes dues famílies de Torrent, els domicilis dels quals estan separats per només uns metres, vénen de temps enrere i els ara arrestats, tres germans del clan «Los Marcos» ja van protagonitzar l'estiu passat un altre tiroteig en aquest mateix municipi.

La topada va començar minuts abans de les dotze de la mitjanit de diumenge quan un dels hospitalitzats es trobava al carrer Xenillet de Torrent al costat d'un jove membre de la família rival. Pel que sembla, a aquest se li va escapar un flatulència que va ser corresposta per l'altre noi i que va donar peu a una discussió entre aquests. A la baralla s'hi va afegir la dona d'un d'ells, qui al seu torn va manifestar que havia estat insultada i es va enganxar amb una altra dona. Així, el que va començar com una simple ximpleria va anar adquirint violència i va acabar a trets.

Per evitar possibles represàlies diversos carrers de Torrent van ser ocupats per més de 50 agents.