Celia Vela, triomfadora novament de l´última edició de la 080 Barcelona Fashion, va ser l´encarregada dissabte passat d´introduir el món de la moda i de la creativitat, a les aules de la Universitat de Girona. Vint-i-dues persones van participar en el Seminari Especialitzat en Creació d´Esdeveniments de moda, on la dissenyadora va aportar tot el seu background aconseguit després d´anys de realització d´esdeveniments de moda de primer nivell. La iniciativa que es va fer a les instal·lacions del Parc Científic i Tecnològic ha estat organitzada conjuntament per la Fundació UdG: Innovació i Formació i EQP Escola de Qstura Professional de Girona.

"Ha estat una experiència molt positiva perquè és el primer cop que la Universitat de Girona s´implica en un seminari com aquest", destaca Vela que va oferir als assistents un viatge des de l´inici fins al final del procés de creació d´un esdeveniment, farcint la seva intervenció amb explicacions sobre el procés de creació d´una col·lecció que, finalment, es mostra al públic en un esdeveniment de moda. Per dur a terme el seminari que va durar tot un matí, va comptar amb la col·laboració de Jordi Rotllan, responsable del Branding de Celia Vela, col·laborador en el Màster d´Esdeveniments de Moda de FD Moda Barcelona i director de Màrqueting i Comunicació de LCI Barcelona: "Ha estat el primer cop que hem fet una activitat com aquesta junts i ha estat molt positiu, perquè ell porta tot el pes empresarial i de màrqueting, jo estic darrere treballant a sota, a la cuina, i ell està a sala, ocupant-se de tot".

Vela destaca que "hi han participat gent de diferents edats i de diferents àmbits, la qual cosa va fer molt enriquidora la formació" apunta. Els seminaris sobre el món de la moda continuaran el març i l´abril, a la universitat.

Una col·laboració exclusiva pel 080 Barcelona

Celia Vela acaba de presentar la col·lecció tardor-hivern 2016-2017 marcada per l´ús de vellut, que aplica a pantalons, bodies i protagonista també per l´estampat de pota de gall, una proposta marcada per colors molt de tardor com el verd i borgonya. Satisfeta per la bona acollida de públic i de la crítica que han tingut els nous dissenys, Vela destaca la col·laboració amb la firma de joies de Miranda Konstantinidou, de la signatura internacional de luxe Konplott, exhibides per les models de Vela.