El proper dimecres 24 de febrer, tindrà lloc al Teatre de Roses la primera de les xerrades que l'Ajuntament de Roses organitza aquest 2016 per a la gent gran del municipi. L'èxit de la programació iniciada l'any passat ha fet que l'Àrea de Benestar Social de l'Ajuntament de Roses doni continuïtat a la iniciativa amb tres noves sessions destinades a salut i seguretat i incorpori una proposta cultural que clourà la temporada.

El primer cicle de xerrades organitzat el passat any va néixer a partir de les propostes recollides pel Consell Sectorial de Gent Gran de Roses -integrat per casals d'avis, entitats i associacions d'aquest àmbit i el propi consistori rosinc-, i tingué com a objectiu apropar a la gent gran del municipi el coneixement de diferents professionals sobre aspectes i temàtiques que puguin millorar la seva qualitat de vida.

La bona acollida i participació de les diferents conferències, han motivat que l'Àrea de Benestar Social hagi programat per a aquest 2016 un nou cicle. Com en l'edició anterior, les activitats tindran lloc un cop al mes i comptaran amb la participació de professionals de diferents àmbits, que aportaran la informació necessària per fomentar i mantenir hàbits de vida saludable, actituds actives, bons hàbits alimentaris, o pràctiques i consells de seguretat per a gent gran.

Concretament, el programa d'enguany es composa de tres sessions que tractaran els temes "Cuida't per poder cuidar" (24 de febrer), a càrrec de la psicòloga del Consell Comarcal, Glòria Pla; "Medicació i Salut", que oferirà el 30 de març el doctor Ter, i "Seguretat", el 27 d'abril, a càrrec dels Mossos d'Esquadra. El cicle clourà el mes de maig, amb diferents activitats dedicades al món del cinema.

Totes les xerrades són d'accés lliure i es faran, els dies indicats, al hall del Teatre Municipal a les 16.30 h.