Un any més, estem a les portes d'una preinscripció escolar els tràmits de la qual comencen el 30 de març. És per aquesta raó que el director del Centre de Recursos Pedagògics del Servei Educatiu de l'Alt Empordà, Josep Maria Godoy, fa una xerrada informativa aquest dimecres, 17 de febrer, a La Cate de Figueres.

La conferència, que comença a les 20.30 hores, està oberta a tothom, i especialment a les famílies amb fills a punt d'escolaritzar, o que aquest pròxim curs iniciaran l'ESO, o que han previst canviar de centre.

Cal estar atents, doncs, a la preinscripció del curs 2016-2017 per als ensenyaments d'educació infantil, educació primària, educació secundària obligatòria, centres integrats i ensenyaments professionals de música i dansa.

Els terminis previstos de presentació de sol·licituds són els següents: del 30 de març al 7 d'abril, per al segon cicle d'educació infantil, educació primària, centres integrats i educació secundària obligatòria; del 30 de març al 15 d'abril, per als ensenyaments professionals de música i dansa; i del 2 al 13 de maig, per a les llars d'infants.

La xerrada de Josep Maria Godoy forma part d'un cicle de conferències i tallers que promouen l'Ajuntament de Figueres i el Departament d'Ensenyament, dins del Pla Educatiu d'Entorn.