Vint-i-sis carrosses i una trentena de comparses van participar activament en aquesta edició del Carnaval a Castelló d'Empúries, celebrat al llarg del cap de setmana.

La festa del carnestoltes es va iniciar divendres al vespre amb una desfilada de comparses i carrosses per l'avinguda Carles Fages de Climent d'Empuriabrava. Dissabte va ser el torn del centre històric amb la desfilada infantil a les quatre de la tarda i una altra de nocturna per a tothom a les deu del vespre.

La darrera cercavila va tenir lloc, ahir diumenge, a les dotze del migdia. Un cop finalitzada la darrera desfilada va tenir lloc el dinar popular, el ball i el lliurament de premis als participants per posar el punt final a la festa.

Colles premiades

Les colles premiades d'aquesta edició van ser les següents: pel que fa als guanyadors en la categoria de carrosses va quedar en primer lloc: Piter Pan i Campaneta, que han resultat guanyadors per quart cop, en segon lloc: Princeses del bosc i Elfs i, en tercer lloc, els Minions de Castelló.

Pel que fa als guanyadors en la categoria de comparses, els del Xarleston van guanyar el primer premi, el segon va ser per a Conte i Pagesos 100% van obtenir el tercer lloc. Finalment, el premi a La Flor i Nata va recaure sobre la colla, Totes a una.