El carnaval ja ha arribat i un any més per falta de temps no tenim a punt la disfressa que volíem portar per ser el més original de la festa. No et preocupis, hi ha disfresses d'última hora que pots fer amb coses que tens a casa. Descobreix quines són les millors disfresses d'última hora:

Disfresses d'última hora per a parelles:

Uns vestits negres, amb unes ampolles de refresc al costat, ens poden valer per a disfressar-nos de submarinistes. Però també ens són d'utilitat per a caracteritzar-nos com a protagonitstes d'una pel·lícula dels anys 20. El de lladre és també un pla B molt utilitzat i senzill.

Disfresses d'última hora per a dones:

Amb una simple samarreta negra i una mica de maquillatge podem fer-nos una preciosa disfressa de mim i amb una camisa blanca i una americana negra pots emular a la titella de la pel·lícula 'Saw'. La disfressa de Frida Kahlo és una altra bona opció, reutilitzant roba vintage que tenim a casa.

Disfresses d'última hora per a homes:

Una caçadora de cuir, un barret i un fuet són perfectes per recordar a Indiana Jones, una disfressa que mai passa de moda. Amb un simple vestit i una mica de traça pots convertir-te en la mort. Els metges o zombies ensangonats són també una de les disfresses d'última hora més utilitzades