El primer Esmorzar Empresarial Empordà de l'any se celebra aquest dijous, dia 4, i té com protagonista Manel Toro, que parlarà no només de la seva tasca com a regidor i conseller comarcal, sinó com a apassionat de l'emprenedoria, l'esport i la cultura. Com sempre, l'activitat la promou la XEC Empordà (Xarxa d'Emprenedores Competents) i l'àrea de Promoció Econòmica de Figueres, al capdavant de la qual hi ha, precisament, Manel Toro. La cita és de les 8.30 a 10.00 hores, a l'Hotel Bon Retorn de Figueres.

Manel Toro ha titulat la seva xerrada «Viure amb passió: un emprenedor de les idees». Així, el presenten les responsables de la XEC per a l'esmorzar: "Tots coneixem en Manel polític, com a regidor de Promoció Econòmica, Turisme i Comerç o com a Conseller i Vicepresident del Consell Comarcal de l'Alt Empordà, però en aquesta ocasió volem conèixer un Manel més humà, esportista, inquiet, culte, curiós i sobretot un apassionat per l' emprenedoria."

Dinamitzar el sector econòmic

Els esmorzars van néixer el 6 de novembre del 2014 amb l'objectiu d'aportar idees, dinamitzar i actualitzar el sector econòmic de la zona, visualitzar i conèixer de primera mà projectes d'emprenedoria d'èxit, intentar difondre les competències transversals i l'empoderament general dels empordanesos i empordaneses.

Per assistir a l'esmorzar, és imprescindible inscriure's, i la informació es troba a l'àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Figueres o bé al Facebook de la XEC.