El Museu Marres de Maastricht (Holanda) acull una exposició única sobre Ferran Adrià, la seva cuina revolucionària, la creativitat culinària i l'experimentació, del 10 de març al 3 de juliol. La mostra és un homenatge al xef català i pretén transportar el visitant al món de la creativitat. El títol, en aquest sentit, és molt explícit: «Ferran Adrià: Notes on Creativity».

El pal de paller de l'exposició es troba en una sala de miralls en què s'exhibiran més cent objectes. El museu, a més, projectarà el film 1846, xifra que correspon al nombre de plats creats i servits per Ferran Adrià i el seu equip al llarg de dues dècades. En la pel·lícula Ferran Adrià apareix amb un llapis per escriure les seves creacions. Amb el llapis, el cuiner ha dibuixat esbossos del que han acabat sent els seus plats, molts dels quals pertanyen ja a la Bullipedia.

La mostra es complementa amb laboratoris de sabors, barbacoes i tallers de cuina, un seguit d'activitats que permeten el visitant submergir-se en l'Univers Adrià. També és previst editar un llibre amb el títol de l'exposició «Ferran Adrià: Notes on Creativity».