El Pessebre Vivent de Peralada va tancar el 34è cicle de representacions nadalenques, amb prop de 2.000 visitants. Els organitzadors destaquen que en la present edició s'ha incrementat en un 18% el nombre de visitants, en la major part procedents de les comarques Gironines i de la Catalunya Nord, el que significa que la renovació d'algunes escenes i les campanyes de difusió han tingut el seu efecte. En aquesta ocasió les noves escenes, les Remeieres i els Salaons, o la recuperació de la Fusteria i Cercant Posada han estat curiositat que han atret al públic. També com a novetat, es va crear una nova presentació, que recreava els esposoris de Maria amb Josep.

Durant el recorregut, que comptava amb prop de 120 figurants, es van poder visitar d'altres escenes com la Visitació de l'Àngel a Maria, els Pastors o l'Estable; com també la demostració d'altres oficis tradicionals: el cisteller, les filadores, el picapedrer, les espallofadores, el ferrer i la castanyera entre d'altres.

?Al finalitzar la representació, els assistents van poder degustar el tradicional caldo de Nadal, gràcies a la col·laboració de la Casa Aneto.