El Pessebre Vivent de Peralada va tancar el 34è cicle de representacions nadalenques, amb prop de 2.000 visitants. Els organitzadors destaquen que en la present edició s'ha incrementat en un 18% el nombre de visitants, en la major part procedents de les comarques Gironines i de la Catalunya Nord, el que significa que la renovació d´algunes escenes i les campanyes de difusió han tingut el seu efecte. En aquesta ocasió les noves escenes, les Remeieres i els Salaons, o la recuperació de la Fusteria i Cercant Posada han estat curiositat que han atret al públic. També com a novetat, es va crear una nova presentació, que recreava els esposoris de Maria amb Josep.

Durant el recorregut, que comptava amb prop de 120 figurants, es van poder visitar d´altres escenes com la Visitació de l´Àngel a Maria, els Pastors o l´Estable; com també la demostració d´altres oficis tradicionals: el cisteller, les filadores, el picapedrer, les espallofadores, el ferrer i la castanyera entre d´altres.

Al finalitzar la representació, els assistents van poder degustar el tradicional caldo de Nadal, gràcies a la col·laboració de la Casa Aneto.