El segon premi de la Grossa de Cap d'Any és el 69.631 i s'ha venut a Torredembarra (Tarragonès), Lloret de Mar (Selva), Barcelona i Sant Miquel de Balenyà (Osona). El segon premi de la Grossa està dotat amb 32.500 euros, és a dir, 6.500 euros per cada euro jugat. Aquest és el penúltim dels cinc premis previstos que s'ha conegut en el transcurs del sorteig, celebrat aquest dijous als estudis de TV3. Quant a les aproximacions, els apostants que tinguin els números anterior i posterior al premiat rebran 1.000 euros, és a dir, 200 per cada euro jugat.

Els que hagin encertat les dues últimes xifres d'aquest cinquè premi de la Grossa de Cap d'Any cobraran 15 euros, si són les tres últimes xifres el premi serà de 100 euros, si són les tres primeres de 25 i si coincideixen les darreres quatre, 1.000 euros.

El sorteig ha estat presentat per la periodista Helena García Melero i Pere Mas. Com a novetat d'aquest any, la Grossa de Cap d'Any ha tingut un padrí per a cada un dels premis principals. El futbolista Éric Abidal, la cantant Nina, l'actriu Lloll Bertran i el motorista de ral·lis Isidre Esteve són els quatre protagonistes dels diferents àmbits de la societat catalana.