L'Empordà
Patronat de Turisme Costa Brava Girona

SelfieYourCity genera 1.200 fotos d´espais gironins poc coneguts

137 espais de 45 municipis van ser fotografiats per 249 usuaris d'Instagram, que han generat més de 1.200 fotografies i 42.446 likes

23.12.2015 | 12:02
Dues de les imatges de la campanya.
Dues de les imatges de la campanya.

Seguint la tendència dels selfies a les xarxes socials i donant continuïtat a les accions vinculades amb Instagram del Patronat de Turisme Costa Brava, es va crear el concurs #SelfieYourCity.
 
Aquesta iniciativa ha comptat amb la col·laboració dels consells comarcals i ens de promoció turística de la demarcació de Girona, així com una quarantena d'ajuntaments, i amb el suport de les comunitats d'Instagramers Girona i Descobreix Catalunya.
 
Amb una durada de sis mesos i la participació de 45 municipis gironins, 249 instagramers van generar més de 1.200 fotografies, que van ser vistes per 228.385 usuaris i van obtenir 42.446 likes.
 
Les fotografies participants portaven l'etiqueta #Selfie més el nom del municipi, i anaven acompanyades de #SelfieYourCity i #InCostaBrava o #InPyrenees, depenent de la zona on tingués lloc l'activitat.
 
Cada municipi participant en la campanya d'Instagram va definir tres punts fotogènics de la població i per cada un d'aquests punts s'havia d'escollir un guanyador que podia obtenir premis com ara estades, lots de productes, activitats turístiques, visites guiades, àpats en restaurants o entrades a espais, entre d'altres.
 
Amb aquesta campanya impulsada pel Patronat de Turisme es potencia la creació de continguts a les xarxes socials i es promocionen espais i indrets de les destinacions gironines poc concorreguts i visitats a fi de valorar els seus atractius i recursos culturals i paisatgístics.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema