Loteria de Catalunya ha anunciat aquest dimecres que reforçarà la distribució de La Grossa de Cap d'Any per a les compres de darrera hora. Així, es podran adquirir participacions de nou del matí a set de la tarda a llarg d'avui i del 28,29 i 30 de desembre, fins un dia abans de la celebració del sorteig, que serà el 31 de desembre a partir de les 13.20 hores als estudis de TV3. La compra es podrà fer a la seu de Loteria de Catalunya, al número 639 de la Gran Via de Barcelona, i a través de la pàgina web lagrossa.cat fins a les deu de la nit del 30 de desembre. A més, s'habilitaran punts de venda al Camp Nou el pròxim 26 de desembre amb motiu del Catalunya-Euskadi i en el Barça-Real Betis de lliga del 30 de desembre.

D'altra banda, Loteria de Catalunya repartirà participacions a totes les persones que aquest dimecres facin una donació de sang a la unitat mòbil que s'instal·larà al Portal de l'Àngel de Barcelona, de deu del matí a dues del migdia. Aquest és el segon any que la Federació de Donants de Sang i Loteria de Catalunya comparteixen aquesta iniciativa. En l'edició anterior, el número 14614, coincidint amb el Dia Mundial del Donant de Sang i del qual se'n repartien participacions, va resultar premiat.

Aquest any el concurs se celebrarà a TV3. Serà el 31 de desembre a partir de les 13.20 hores i les mans innocents encarregades de prémer el botó del bombo pe donar a conèixer els cinc grans premis que repartirà la Grossa. La que repartirà el primer premi s'escollirà entre els compradors de participacions a través de la pàgina web, mentre que dels quatre restants se n'encarregaran personalitats del món de la cultura i de l'esport.