Tot va començar l'any passat gràcies a la decisió d'una associació cultural i una petita empresa de Figueres, Desat'art i Pizzeria Origani l'organització d'un dinar de nadal solidari amb les persones necessitades de Figueres: "aquest any repetim un cop més amb el desig que el Nadal sigui per tothom, amor i felicitat" expliquen des de l'associació. Com a novetat aquest any, destacar que s'han involucrat més empreses cap a aquesta activitat solidària. Empreses com: Drogueria Perfumeria Philipp del c/ Lasauca , Foster Hollybood, Carnisseria Joan Nilà Plana, entre d'altres així com també molts particulars han volgut participar-hi.

El dinar que hi trobaran per menjar a la mateixa pizzeria o que es podran endur és tot de gastronomia Italiana: pizzes especials de nadal i Rissoto, tot recent fet i calent amb dolces de nadal i mes sorpreses per les famílies que tinguin nens petits al seu càrrec.

Els organitzadors destaquen també que aquest any hi hauran mes voluntaris per donar un bon servei d'aquest acte solidari per Nadal.