Un any més, l'alumnat de les Escolàpies Figueres col·laborara amb La Marató de TV3, aquesta edició dedicada a la diabetis i a l'obesitat. Amb l'objectiu de recaptar fons per a aquesta acció solidària, els alumnes de 1r i 2n d'ESO han cantat nadales pels carrers més cèntrics de Figueres dos matins d'aquesta setmana. Tots ells duien el típic barret vermell i blanc del pare Noel i van entonar un variat repertori que va alegrar la jornada a tots els vianants.

A més, també en benefici de la Marató i com a novetat, tot l'alumnat d'Escolàpies Figueres ha preparat una Fira de Nadal, que se celebra els dies 16 i 17 de desembre a l'escola, on es podran comprar manualitats nadalenques, com ara elements decoratius i felicitacions, per un preu simbòlic.

Aquests productes han estat elaborats per l'alumnat de P3 a 6è de Primària i seran els nois i noies de 4t d'ESO els qui s'encarregaran de vendre'ls a les paradetes preparades per a l'ocasió. Al mateix espai de la fira es podrà contemplar el Pessebre vivent que l'alumnat de 1r, 2n i 3r d'ESO ha preparat per a tots els assistents.

La fira i el pessebre vivent s'obriran mitja hora abans de les interpretacions dels més petits de l'escola.

El dimecres, dia 16, serà el torn d'Educació Infantil. Les diferents actuacions estan previstes a les 10.00 h, a les 11.30h i a les 15.30 h. El dijous serà el moment per a què els artistes d'Educació Primària pugin a l'escenari per a cantar les nadales i recitar poemes de Nadal.

Per finalitzar, el divendres 18 de desembre, a les 21.00 h, se celebrarà la ja clàssica Quina de les Escolàpies organitzada per l'AMPA de l'escola. L'entrada de tots els actes serà pel carrer Peralada i estan oberts a tothom.