Estrena de 'Lubna'

El nou disc de Mónica Naranjo és número 1 a iTunes a Espanya

L'estrena del seu videoclip 'Jamás', en exclusiva en el seu Facebook oficial, ja ha superat les 770.000 reproduccions divendres al vespre

05.12.2015 | 00:55
La figuerenca Mònica Naranjo

Després de més de 7 anys treballant en el més absolut secretisme, Mónica Naranjo presenta 'Lubna', el seu setè àlbum d'estudi que estarà a la venda el 29 de gener del 2016. La primera cançó és 'Jamás'.

'Lubna' és sens dubte el projecte més ambiciós de la seva carrera, una òpera rock on la música està concebuda per il·lustrar la narració de múltiples històries que s'entrecreuen. Una obra inclassificable i complexa, plena de passatges instrumentals d'orquestra simfònica i cors que alternen amb cançons en què la veu de Mónica Naranjo sobresurt plena de matisos i amb una amplitud de registres com mai abans l'havíem escoltat. Moments d'un lirisme de gran bellesa donen pas al drama més absolut a manera de banda sonora que salta totes les regles convencionals.

Precisament sortir dels convencionalismes és una cosa que Mónica Naranjo ha conreat al llarg de tota la seva carrera. El camí fins a arribar a 'Lubna' es va iniciar fa 7 anys amb 'Europa' i va continuar amb l''Adagio Tour'. Des de llavors els arranjaments simfònics formen part de la seva proposta musical que ja no té marxa enrere. Una evolució natural fins arribar a aquest estil personal, únic de l'artista sense concessions que és Mónica Naranjo avui dia.

Mónica Naranjo i Pepe Herrero han estat els encarregats de musicar la banda sonora de la novel·la 'Lubna'. Produïda integralment per Mónica Naranjo, Pepe Herrero i Chris Gordon.


'Lubna' ha estat gravat entre 2009 i 2015 al Gran Teatre d'Elx (Alacant), els Estudi Montepríncipe (Madrid), Three Hands (Glasgow), Màgica Estudis (Madrid) i BBSwing (Barcelona). Les barreges i el mastering el va realitzar Chris Gordon a Glasgow.

Els arranjaments de la coral i l'orquestra han estat a càrrec de Pepe Herrero i han estat interpretats per l'Orquestra Simfònica Ciutat d'Elx, l'Orfeó Ciutat d'Elx i l'Orfeó Voces crevillentines. Destaquen les col·laboracions en dues cançons de Marina Heredia i el seu pare, el també cantaor Jaume Heredia 'el Parrón'.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema