Els 3.000 exemplars es donaran gratuïtament

Fotografies de Juan Juanola il·lustren el calendari 2016 de Roses

Hi apareixen imatges de gran bellesa del litoral rosinc i es distribuirà des de la biblioteca a partir de demà dimecres

01.12.2015 | 13:36
Juanola, l´alcaldessa i el regidor de Cultura

A partir de demà, dimecres 2 de desembre, l'Ajuntament de Roses posarà a disposició del públic el calendari amb imatges de Roses que edita anualment pels volts de Nadal. Els punts de distribució on es podran dirigir els interessats que desitgin obtenir un exemplar seran la Biblioteca Jaume Vicens Vives, l´oficina de Turisme i el Servei d´Atenció al Ciutadà (SAC) de l´Ajuntament.

El fotògraf escollit per posar imatge als mesos de l´any 2016 ha estat el rosinc Juan Juanola qui, a través de 13 fotografies ofereix una visió del litoral rosinc. Juanola ens mostra instants de gran bellesa recollits amb el seu objectiu: postes de sol, cales, la quietud del mar i infinitat de sorprenents reflexes que ens mostren la vessant de Roses més tranquil·la i esplèndida.

L'Ajuntament de Roses edita el calendari anual que posa gratuïtament a disposició de veïns i visitants del municipi des de l'any 2006. D'aquesta manera, ofereix un obsequi als vilatans coincidint amb les festes nadalenques, plasmant les diverses visions i cares de Roses a través del treball fotogràfic de diferents artistes del municipi.

Com en edicions anteriors, el nombre d'exemplars editats ha estat de 3.000 i es regalarà fins a la fi d´existències.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema