A partir d'aquest dimecres, 2 de desembre, l'Ajuntament de Roses posa a disposició del públic el calendari amb imatges de Roses que edita anualment pels volts de Nadal. Els punts de distribució on es poden dirigir els interessats que desitgin obtenir un exemplar són la Biblioteca Jaume Vicens Vives, l'Oficina de Turisme i el Servei d'Atenció al Ciutadà (SAC) de l'Ajuntament.

El fotògraf escollit en aquesta ocasió per posar imatge als mesos de l'any 2016 ha estat el rosinc Juan Juanola qui, a través de 13 fotografies (12 mesos + portada), ofereix una visió del litoral rosinc. Juanola mostra instants de gran bellesa recollits amb el seu objectiu: postes de sol, cales, la quietud del mar i infinitat de sorprenents reflexes que il·lustren el vessant de Roses més tranquil i esplèndid.

L'Ajuntament de Roses edita el calendari anual que posa gratuïtament a disposició de veïns i visitants del municipi des del 2006. D'aquesta manera, ofereix un obsequi als vilatans coincidint amb les festes nadalenques, plasmant les diverses visions i cares de Roses a través del treball fotogràfic de diferents artistes del municipi.

Com en edicions anteriors, el nombre d'exemplars editats ha estat de 3.000.