L'Empordà
Solidaritat

Miquel Alimentaciˇ recull 6.570 litres de llet per a CÓritas Girona

Han estat obtinguts grÓcies a la donaciˇ dels seus clients com a resultat de la campanya '90 junts sumem'

13.11.2015 | 20:43

Aquest dijous, 12 de novembre, Miquel Alimentaciˇ va fer entrega de 6.570 libres de llet a CÓritas Girona, obtinguts grÓcies a la donaciˇ dels seus clients com a resultat de la campanya "90 junts sumem".

En lÝnia amb la seva clara aposta per ser una companyia socialment responsable i conscient de les dificultats de l'entorn, Miquel va signar el passat mes de juny un conveni amb CÓritas grÓcies al qual, estÓ duent a terme diferents projectes en provÝncies espanyoles.

Una d'elles, ha estat la campanya "90 junts sumem", la finalitat era recollir 32.850 litres de llet per contribuir a la tasca de CÓritas amb les famÝlies mÚs desfavorides. Aquesta xifra, que es correspon amb el nombre de dies que han passat des de la fundaciˇ de Miquel, es repartirÓ entre les seus de CÓritas Burgos, CanÓries, Girona, MÓlaga i Tarragona.

A mÚs d'aquest compromÝs solidari, que coincideix amb el 90 aniversari de la companyia, Miquel Alimentaciˇ estÓ duent a terme un projecte a CÓritas Diocesana de Girona. Sota el tÝtol "Tallers d'empoderament", es formarÓ a diverses famÝlies que es beneficien del servei d'aliments de CÓritas a estratŔgies per poder fer front a la situaciˇ econ˛mica precÓria. En 2014 van assistir a aquests tallers mÚs de 1.200 persones.

Miquel Alimentaciˇ Grup

Es tracta de la primera empresa del sector majorista de la distribuciˇ alimentÓria a Espanya. Amb un volum de negoci de 1.000 milions d'euros i 2.500 empleats, centra la seva activitat majorista en la seva lÝnia de 64 cash & carry GMcash, situats en 12 comunitats aut˛nomes; en la venda a la restauraciˇ organitzada amb la divisiˇ "Miquel Food Service"; la lÝnia d'Importaciˇ i Exportaciˇ "Miquel Export"; i la venda al major a detallistes, cadenes independents i distribu´dors. Grup Miquel compta tambÚ amb una cadena de 571 supermercats en rŔgim de franquÝcia amb les ensenyes "SUMA" i "Spar".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllašos recomanats: Premis cinema