Aquest dijous, 12 de novembre, Miquel Alimentació va fer entrega de 6.570 libres de llet a Càritas Girona, obtinguts gràcies a la donació dels seus clients com a resultat de la campanya "90 junts sumem".

En línia amb la seva clara aposta per ser una companyia socialment responsable i conscient de les dificultats de l'entorn, Miquel va signar el passat mes de juny un conveni amb Càritas gràcies al qual, està duent a terme diferents projectes en províncies espanyoles.

Una d'elles, ha estat la campanya "90 junts sumem", la finalitat era recollir 32.850 litres de llet per contribuir a la tasca de Càritas amb les famílies més desfavorides. Aquesta xifra, que es correspon amb el nombre de dies que han passat des de la fundació de Miquel, es repartirà entre les seus de Càritas Burgos, Canàries, Girona, Màlaga i Tarragona.

A més d'aquest compromís solidari, que coincideix amb el 90 aniversari de la companyia, Miquel Alimentació està duent a terme un projecte a Càritas Diocesana de Girona. Sota el títol "Tallers d'empoderament", es formarà a diverses famílies que es beneficien del servei d'aliments de Càritas a estratègies per poder fer front a la situació econòmica precària. En 2014 van assistir a aquests tallers més de 1.200 persones.

Miquel Alimentació Grup

Es tracta de la primera empresa del sector majorista de la distribució alimentària a Espanya. Amb un volum de negoci de 1.000 milions d'euros i 2.500 empleats, centra la seva activitat majorista en la seva línia de 64 cash & carry GMcash, situats en 12 comunitats autònomes; en la venda a la restauració organitzada amb la divisió "Miquel Food Service"; la línia d'Importació i Exportació "Miquel Export"; i la venda al major a detallistes, cadenes independents i distribuïdors. Grup Miquel compta també amb una cadena de 571 supermercats en règim de franquícia amb les ensenyes "SUMA" i "Spar".